Ryhmät

ryhma_tarpojat

Tarpojat kokoontuvat Sunnuntaisin klo 17:00-18:30.

Haukat

”Lentää veteen, lentää ilmaan, lentää minne vaan! HAUKAT!” Nimensä veroinen tarpojavartio koostuu neljästä 8. -luokkalaisesta pojasta. Syksyllä 2017 alkoi tarpojaohjelman lisätarppo , sekä pojat lähtivät suorittamaan ROKi kurssia. Mahtava juttu!

Oravat

Oravat koostuvat  7.-luokkalaisista pojista ja tytöistä. Heitä on tällä hetekllä yhteensä seitsemän. Oravilla on luovuustarppo työn alla ja hyvä meininki. Tämä ryhmä on kaikkialla mukana missä tapahtuu.

 

 

ryhma_seikkailijat

Seikkailijat kokoontuvat sunnuntaisin klo 17:00 – 18:30

Murmelit

”Hännän pää vain vilahti, koloonsa kun livahti, vikkelistä vikkelin MURMELI!”-huudon saattelemana alkaa seikkailijajoukkue Murmeleiden koloilta sunnuntaisin seurakuntatalolla.

Murmelit koostuvat 5.- ja 6-luokkalaisista tytöistä ja pojista, joita opastaa sampo Mia. Suurin osa Murmeleista on kuulunut partioon jo monta vuotta.

 

Sammakot

Hyppi, pomppi, loikki,
räpylä vain vilahti,
lammikkoon kun pulahti,
lystikkäästi kurnutti,
SAM-MAK-KO!

Sammakko –seikkailijavartio jatkaa Sallan johdolla seikkailijaohjelmaa. Syksyn 2017 aikana on edelleen jatkettu retkeilytaitojen opettelemista, suunnistettu, osallistuttu Halikon Supe riehaan sekä oltu yöretkellä Kiikalassa.

Sudet

Sudet metsikössä hiipii hiljaa vaanien
perässä herkkusaaliiden. AUUUUUUU!

Näin kajahtaa syksyllä 2017 aloittavan seikkailijavartion huuto. Susiin kuuluu 4.-luokkalaisia poikia ja tyttöjä sekä johtaja Niina. Sudet ovat myös päässeet vauhdikkaaseen alkuun yöretkellä ja riehassa. Heillä on myös ollut tarpoja johtajia vetämässä koloiltoja.

ryhma_sudenpennut

Sudenpennut kokoontuvat sunnuntaisin klo 17:00 – 18:30

 
Ketut

Munia, maitoa, jauhoja, sitten vielä sokeria, siitä syntyy mahtava lettu, siitä tykkää jopa viekaskin Kettu!

Ketut ovat viekas sudenpentulauma, joka koostuu tytöistä ja pojista. Sudenpetuja on tällä hetkellä yhdeksän ja mukana on 2.- ja 3.-luokkalaisia lapsia. Sudenpennuille saimme mukaan johtajaksi vanhan partiolaisen Kirsin. Hienoa sudarit ja Kirsi!

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna