Suuri Iltanuotio Turussa

Torstaina 4.9. matkusti  36 KisKulaista Santasaaren bussilla Turun Vartiovuorelle. Sudaritytöt innostuivat huutamaan bussissa  partiohuutoja, ja ennen kuin olimme perillä, huusimme koko joukolla Kuparisten huudon: ”Mistä me tullaan? Kiskosta! Keitä me ollaan? Kupariset! Siiiiis Kiskon Kupariset!”

Turun partiolaisten järjestämä iltanuotio kokosi reilut 400 partiolaista Vartiovuoren kesäteatteriin. Suurin osa väestä taisi kävellä paikalle lähistöltä. Veikkaisin, että me KisKulaiset olimme kauimpaa laulamaan tulleet partiolaiset.

Pieneksi pettymykseksi paikalla ei ollut sitä nuotiota, mutta kolmen partiokonkarin bändi säesti mainiosti partiolauluja, joita laulettiinkin illan aikana parikymmentä. Laulujen välillä huudettiin partiohuutoja ja nähtiin muutamia sketsejä. Saimme nähdä myös partiokaupan ”uusia tuotteita”, joista mm. uimahousut ja itsestään pystyyn nouseva teltta vaikuttavat oikein hyviltä keksinnöiltä.

Maa on niin kaunis-laulun ja sisaruspiirin jälkeen suuntasimme kohti Kiskoa, jossa olimme tasan yhdeksältä. Jatketaan lauleluita partiossa ja seuraavalla iltanotskilla.

Riikka

20140904_190628