Talviretki Teijon retkeilyalueelle

8. 3.2014 tarpojat ja seikkailijat suuntasivat yöretkensä Teijon retkeilyalueelle. Mukana oli 3 seikkailijaa, 7 tarpojaa, Asta ja Mikko. Rinkat retkottivat osalla selässä, mutta onneksi intoa riitti ja rinkat eivät menoa haitanneet. Pitkospuita pitkin saavutimme pienen saaren, jossa yövyimme. Yhdestä puulaavusta sai yösijan melkoisen monelle, kun vaihtoehtona oli telttalaavu ilman nuotiota….eikä meitä loppuja siellä laavussa paleltanut juuri yhtään.

WP_20140308_006

Järvellä oli mahtavan kirkas jää, joka houkutteli kaikkia. Naskalit käsissä kisailimme jäällä retkipatjan avulla. Jonkun patja siinä totisesti kastui ja muutamat housutkin.

Kauniista auringonpaisteesta huolimatta oli melkoinen tuuli, eikä trangiakokkailu siinä tuulessa monia houkutellut, mutta nuotiomakkara maistui. Yksi salaperäinen makkara kuitenkin jäi jäljelle ja se kummitteli laavulla vielä kotiin lähdettäessäkin.

Öinen tähtitaivas oli upea ja kävimme suolla tutkailemassa tähtikuvioita. Tästä saatiin myös merkki paitaan mikä on aina mukava bonus.

WP_20140309_013

Sen verran mukavaa meillä oli, että päätettiin mennä toistekin Teijolle.

WP_20140309_017